Últimas noticias Hemeroteca

Sábado, 25 de Enero de 2020

Otras localidades

Saetde reclamarà una compensació econòmica pels terrenys de Concòrdia

  • El cònsol major d'Encamp reconeix a la SER la demanda i afirma que es negociarà per evitar que l'afer acabi a la justícia
  • Aquest tema bloqueja l'acord d'intencions sobre les inversions al Pas de la Casa

Saetde conclou que els terrenys de Concòrdia entraven des d'un bon inici en la concessió i demana una compensació econòmica important per danys i perjudicis.

El cònsol major d'Encamp, Jordi Torres, ha explicat a a SER que a principis d'aquest any els van fer arribar la documentació demostrant que aquests terrenys formen part de la concessió i que eren el principal escull per desbloquejar l'acord d'intencions.

En declaracions a l'Hora Andorra, diu que l'argumentació de la societat liderada per Joan Viladomat està "molt ben fonamentada" i demana que se li compensi econòmicament pels perjudicis que els ha comportat no poder explotar durant tots aquests anys els terrenys. El cònsol no ha volgut donar les xifres, però té clar que el tema econòmic "es important" i volen evitar que presentin una demanda al Comú perquè és molt probable que acabi a la justícia.

El que està clar és que aquesta situació posa més través a l'acord d'intencions en què Saetde es comprometia a fer tota una sèrie d'inversions al Pas de la Casa. Per Jordi Torres, l'objectiu és "anar el més ràpid possible per desencallar aquest procés", però ha deixat clar que no acceptaran la totatitat de les seves pretensions.

Finalment, ha dit, que malgrat la corporació en sigui accionista minoritària d'aquesta societat, el Comú ha de tractar "tothom per igual".

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?