Sociedad
MÚSICA

Un disc que es fa escoltar

Amb un single i un videoclip sota el braç, aquest compositor i cantant tarragoní ja vol fer soroll amb el que serà el seu primer disc “La excusa del perdedor”. Un primer treball que sorprèn i molt precisament per això perquè és el primer i del que en destaca la qualitat vocal, composició i gravació.

Frame del videoclip "Excusa de Perdedor" de Marcos San José. / Jordi Cartañá

Entrevista Marcos San José (19/02/2018)

21:23

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/038RD010000000047572/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Tarragona

A Marcos San José el vam conèixer fa temps quan formava part de la banda "Operv Primv". Allí ja n'era el vocalista i en podíem gaudir de la seva capacitat interpretativa. Al seu primer disc en solitari, San José ens sorprèn altre cop per la seva tessitura i també per la seva capacitat per compondre unes cançons consistents i alhora fetes amb una gran sensibilitat.

Un disc que es fa escoltar

Sense Excuses

És com ha volgut tirar endavant amb aquest projecte. Aquest artista és conscient de la gran incertesa que envolta del món de la música i, sobretot poder-ne viure. Ara bé, després d'una discussió amb la seva germana sobre aquest fet , es va llençar de cap a composar el que ha sigut el primer senzill i videoclip amb títol genèric del disc; "La excusa del perdedor". San José ha volgut deixar a banda les incerteses i aposta per un treball que us recomanem escoltar com ho hem fet en aquesta entrevista i, sobretot, quan surti a la venta. El disc parla per si sol. Tot el que ve ara és un llarg pelegrinatge de trucar portes, fer concerts i que el lloc adequat en el moment adequat l'enganxi treballant.

Marcos San José als estudis de SER Tarragona / Jordi Cartañá

Ens llevem amb el cel tapat per boira a molts indrets de l'interior de la demarcació. Unes formacions que s'aixecaran a mig matí per donar pas a un dilluns radiant. A la tarda màximes a prop del 15ºC. Demà temperatures més altes però dimecres baixaran de forma molt important.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00