Sábado, 27 de Febrero de 2021

Otras localidades

MÚSICA

Un disc que es fa escoltar

Amb un single i un videoclip sota el braç, aquest compositor i cantant tarragoní ja vol fer soroll amb el que serà el seu primer disc “La excusa del perdedor”. Un primer treball que sorprèn i molt precisament per això perquè és el primer i del que en destaca la qualitat vocal, composició i gravació.

Frame del videoclip "Excusa de Perdedor" de Marcos San José.

Frame del videoclip "Excusa de Perdedor" de Marcos San José. / Jordi Cartañá

 

A Marcos San José el vam conèixer fa temps quan formava part de la banda "Operv Primv". Allí ja n'era el vocalista i en podíem gaudir de la seva capacitat interpretativa. Al seu primer disc en solitari, San José ens sorprèn altre cop per la seva tessitura i també per la seva capacitat per compondre unes cançons consistents i alhora fetes amb una gran sensibilitat.

Sense Excuses

És com ha volgut tirar endavant amb aquest projecte. Aquest artista és conscient de la gran incertesa que envolta del món de la música i, sobretot poder-ne viure. Ara bé, després d'una discussió amb la seva germana sobre aquest fet , es va llençar de cap a composar el que ha sigut el primer senzill i videoclip amb títol genèric del disc; "La excusa del perdedor". San José ha volgut deixar a banda les incerteses i aposta per un treball que us recomanem escoltar com ho hem fet en aquesta entrevista i, sobretot, quan surti a la venta. El disc parla per si sol. Tot el que ve ara és un llarg pelegrinatge de trucar portes, fer concerts i que el lloc adequat en el moment adequat l'enganxi treballant.

Marcos San José als estudis de SER Tarragona / Jordi Cartañá

Ens llevem amb el cel tapat per boira a molts indrets de l'interior de la demarcació. Unes formacions que s'aixecaran a mig matí per donar pas a un dilluns radiant. A la tarda màximes a prop del 15ºC. Demà temperatures més altes però dimecres baixaran de forma molt important.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?