Sociedad
SALUT

Podem morir dignament?

El Col.legi de Psicòlegs a Tarragona ha organitzat una Jornada al voltant de la mort digne. Un tema del que encara queda molta feina per donar-lo a conèixer però que a nivell legal cada cop és més a prop de resoldre's.

Imatge del Cartell promocional de la Jornada sobre el Dret a Morir Dignament / DMD

Entrevista Dret a Morir Dignament (21/02/2018)

16:36

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/039RD010000000118328/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Tarragona

Parlar de la mort encara costa. I pensar en la pròpia mort més. Dos elements que han fet difícil abordar un tema tant sensible com necessari com és el de poder elegir de quina manera volem morir en cas de torbar-nos al ben mig d’un carreró sense sortida i amarat de patiment físic i emocional. Una mort digna és possible avui dia a Catalunya fins a un cert punt. El testament de voluntats anticipades ajuda a posar negre sobre blanc una situació en la que la llei encara pot decidir sobre la voluntat dels ciutadans i que en volen fer o no amb els seus cossos i la seva salut en situacions de mort segura.

Aquests són alguns dels ítems i reflexions que hem apuntat en una convers amb Isabel Alonso presidenta de l’Associació Dret a Morir Dignament a Catalunya i amb la psicòloga Montse Lorenzo.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00