Domingo, 16 de Mayo de 2021

Otras localidades

SALUT

Podem morir dignament?

El Col.legi de Psicòlegs a Tarragona ha organitzat una Jornada al voltant de la mort digne. Un tema del que encara queda molta feina per donar-lo a conèixer però que a nivell legal cada cop és més a prop de resoldre's.

Imatge del Cartell promocional de la Jornada sobre el Dret a Morir Dignament

Imatge del Cartell promocional de la Jornada sobre el Dret a Morir Dignament / DMD

 

Parlar de la mort encara costa. I pensar en la pròpia mort més. Dos elements que han fet difícil abordar un tema tant sensible com necessari com és el de poder elegir de quina manera volem morir en cas de torbar-nos al ben mig d’un carreró sense sortida i amarat de patiment físic i emocional. Una mort digna és possible avui dia a Catalunya fins a un cert punt. El testament de voluntats anticipades ajuda a posar negre sobre blanc una situació en la que la llei encara pot decidir sobre la voluntat dels ciutadans i que en volen fer o no amb els seus cossos i la seva salut en situacions de mort segura.

Aquests són alguns dels ítems i reflexions que hem apuntat en una convers amb Isabel Alonso presidenta de l’Associació Dret a Morir Dignament a Catalunya i amb la psicòloga Montse Lorenzo.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?