Miércoles, 14 de Abril de 2021

Otras localidades

EMPRESA

El Suport de la Diputació als emprenedors

Ens acostem als guanyadors, a l'esperit i a la missió d'uns premis que volen reconèixer i acompanyar el talent empresarial del territori. Tot això en un programa especial que obrim conversant amb el President de la Diputació Josep Poblet per a després conèixer a tres dels guanyadors de l'edició d'aquest any.

Josep Poblet, President de la Diputació als estudis de Ràdio Reus Cadena SER

Josep Poblet, President de la Diputació als estudis de Ràdio Reus Cadena SER / Ràdio Reus, Cadena SER

 

Avui al programa “Soroll” hem volgut conèixer als guanyadors de la cinquena edició dels Premis Emprèn que des de fa 5 anys entrega la Diputació de Tarragona tot i que ja fa un total de 12 anys que ve donant suport a les iniciatives empresarials del territori.

Reconeixement, coneixement i objectius de territori

Amb el president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, em volgut abundar en l’esperit d’aquests premis en la mesura que volen contribuir a la visibilitat i reconeixement de les emprenedores i emprenedors que els cal un suport en l’inici de la seva singladura. També em volgut conèixer l’abast i importància de la visita que es va fer des de la Diputació la URV i un bon manyoc d’alcaldes a Trento, Italià, per tal de conèixer el model de la Regió del Coneixement que podria ser un referent del l’Agència de Desenvolupament Regional que es voldria impulsar a casa nostra. 

Àlex Grau, Edgar Saumell i Clara Martín / Jordi Cartañá

I també hem conversat sobre la unitat o no unitat del territori a l’hora de defensar i reivindicar vells i nous projectes i aspiracions.

Passió i il·lusió amb els peus a terra

Amb aquest enunciat es pot definir l’actitud i aptituds que hem detectat com a fonamentals en els casos de les tres, d’un total de catorze, empreses guanyadores a l’edició dels Premis Emprèn d’aquest any. Clara Martin de “Menjamiques” ens ha explicat com sorgeix la idea de fer una crema de garrofa. Edgar Saumell ens ha endinsat en els detalls del què cal fer perquè “Punt d’Accés” faci arribar internet a pobles allunyats i que no entenen. I amb Héctor González hem conegut com i de quina manera el seu projecte ens avisa de si estem deshidratats o no.

Qui ens ha acompanyat en aquest tram és, també, l’Àlex Grau de la Diputació de Tarragona que ens ha explicat, entre d’altres, característiques i requeriments que cal perquè un projecte empresarial sigui viable.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?