Últimas noticias Hemeroteca

Retorn al Futur

Acabat d'escollir com a president de l'assamblea local del PSC, ens visita l'exalcalde de Reus Josep Abelló. Què en pensa de la vida política actual? Què creu que s'ha perdut pel camí a Reus els últims anys?.

Josep Abelló president de l'Assamblea Local del PSC de Reus /

 

De la mateixa manera que l’actor nord americà Harrison Ford ha tornat a interpretar papers de films llegendaris dels anys vuitanta com el de Han Solo, a Star Wars, o el de Deckard, a Blade Runner, el PSC de Reus viatja al passat per mirar al futur tot nomenant a l’exalcalde Josep Abelló president de l’assemblea local. En una entrevista al Soroll Camp de Tarragona, el qui va ser alcalde de la capital del Baix Camp de 1985 a 1999, ha dit que el què troba més a faltar en la política actual és el diàleg entre polítics i partits i l’autocrítica. Conceptes aplicables tant a la ciutat com al govern català.

Abelló explica que no torna perquè tampoc havia marxat del tot, i que el que s’espera d’ell i el que li ve de gust fer és recuperar gent de dins i fora del partit i també per donar el seu parer i aportar experiència en allò que se li requereixi.

Hem parlat sobre el Reus d’ara, d’INNOVA, de la judicialització de la vida política i del rumb que està seguint, al seu entendre, la ciutat que va governar durant 14 anys.

També li hem preguntat si la presidència que ostentat des d’aquest dimarts és un pas previ a presentar-se com a candidat a unes municipals. La resposta?. Clicant l’enllaç de l’audio.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?