Últimas noticias Hemeroteca

Miércoles, 20 de Noviembre de 2019

Otras localidades

L'Ebre surt al carrer per reclamar la igualtat efectiva entre homes i dones

Centenars de persones es sumen a les protestes convocades en el marc de la vaga feminista del Dia de la Dona

Part dels assistents a la concentració del migdia a la plaça de l'Ajuntament de Tortosa. /

Les Terres de l’Ebre han viscut un Dia de la Dona totalment reivindicatiu. Més de 200 dones i també homes van omplir ahir a la tarda la plaça Barcelona de Tortosa per participar en un acte organitzat per la Comissió per la vaga feminista de 24 hores, convocada entre d’altres pels sindicats CATAC-CTS, CGT I USTEC. S’hi van veure dones de totes les edats i de professions i procedències variades. També hi havia molts homes.

Pel matí, més de 300 persones s’afegien a Tortosa a la concentració convocada a les 12 del migdia pels sindicats UGT, Comissions Obreres i USOC a la plaça de l’Ajuntament de Tortosa amb motiu del Dia de la Dona. A la concentració, com a la de la tarda, el protagonista era el color lila, símbol de la protesta feminista.I desenes de persones omplien una pancarta amb l’empremta de les seues mans pintades de morat. A la protesta s’hi ha vist també una representació del sindicat CGT.

Tres dones sindicalistes de la UGT, Comissions Obreres i la USOC llegien el manifest de la jornada, en el qual s’han reclamat salaris i condicions laborals dignes per a les dones, polítiques socials per facilitar la conciliació laboral i familiar, mesures per dignificar el treball domèstic i de la cura i per exigir la corresponsabilitat i la coeducació.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?