Sociedad

L'Escola de Teatre de Tortosa posarà en escena un espectacle basat en els musicals més populars

Serà amb motiu de la celebració del Dia Mundial del Teatre i el que s'obtingui amb les entrades s'entregarà a l’Associació d’Esclerosi Múltiple de les Terres de l’Ebre

Cartell de La ruleta dels musicals, l'espectacle de creació pròpia de l'Escola Municipal de teatre de Tortosa. / Cedida

Tortosa

L’Escola Municipal del Teatre de Tortosa celebrarà el Dia Mundial del Teatre amb la representació d’un espectacle de creació pròpia que girarà al voltant de les cançons més populars d’una vintena de musicals. La recaptació de la representació anirà a benefici d’EMATE, l’Associació d’Esclerosi Múltiple de les Terres de l’Ebre.

Després de dos anys celebrant el Dia Mundial del Teatre amb espectacles de caire locals dedicats a Gerard Vergés i Joan Moreira, l’Escola teatral tortosina aposta enguany per un format més universal que farà un repàs a algunes de les melodies més famoses del teatre i el cinema musicals. Fins a 140 persones participaran en l’espectacle, que ha rebut el nom de La ruleta dels musicals.

Serà una representació de prop d’una hora i mitja que anirà encadenant les cançons, amb moments en que arribaran a haver fins a 30 actors i actrius en escena.

La representació de La ruleta dels musicals es farà únicament el dia 22 de març a les 8 del vespre al Teatre Auditori Felip Pedrell. El preu de les entrades és de 3 euros i ja es poden comprar a les instal·lacions de l’Escola de Teatre. També s’ha creat una fila zero, per a les persones que no puguin assistir a la representació però vulguin col·laborar amb EMATE.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00