Sociedad

Doblen el número de càmeres de videovigilància del port de la Ràpita

Ports de la Generalitat ha invertit 80.000 euros en la instal·lació de 32 càmeres de darrera generació per poder vigilar tot el recinte portuari

Una de les càmeres instal·lades al port de Sant Carles de la Ràpita. / Cedida

Sant Carles de la Ràpita

Ports de la Generalitat ha doblat el número de càmeres de videovigilància del port de Sant Carles de la Ràpita. Ho ha fet aprofitant les tasques de substitució dels aparells analògics que havia ara en aquest indret i que ara s’han canviat per uns altres de nous i de darrera generació.

En total, ara el port rapitenc disposa de 32 videocàmeres, que tenen la funció de ser elements dissuasiva per evitar robatoris o altres actes delictius. S’han distribuït per la zona comercial, la zona de pesca, la nàutica popular, el moll de ribera, els molls de Montsià i Saliner, els accessos al port, els vials i les zones de passeig.

Ports de la Generalitat, que ha invertit 80.000 euros en el nou sistema de seguretat, destaca que la nova tecnologia permetrà tenir imatges amb continuïtat de major qualitat i de manera ràpida, de manera que es donarà major cobertura a la instal·lació portuària.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00