Última hora

PEDRO SÁNCHEZ Sánchez cancela su agenda y se plantea si debe continuar como presidente del Gobierno tras "las falsedades" sobre su mujer

Sociedad

Quatre anys de presó per al conductor que va provocar l’accident en que van morir dos joves a la N-340

La jutgessa ha condemnat l'home a quatre anys de presó per un delicte contra la seguretat vial en concurs amb dos delictes d’homicidi per imprudència greu

Imatge del judici. A l'esquerra de la imatge, l'acusat. / Anna Ferràs ACN

Tortosa

El jutjat penal número 1 de Tortosa ha condemnat a quatre anys de presó el conductor que el desembre de 2016 va provocar un accident a la carretera N-340 en que van morir dos joves de 15 i 18 anys. La mort dels dos joves, Emma i Manel, va causar una forta commoció social. Durant els dos dies de judici, el passat mes de febrer, desenes de persones es van concentrar a les portes del jutjat per reclamar justícia.

La jutgessa ha condemnat el conductor, Manuel Vicente Pérez, a quatre anys de presó per un delicte contra la seguretat vial en concurs amb dos delictes d’homicidi per imprudència greu. També se li prohibeix al sentenciat conduir vehicles a motor durant sis anys.

La sentència dona per provat que l’acusat conduïa la furgoneta sota els efectes de la cocaïna, consumida prèviament a l’accident, tal i com van afirmar elsmetges forenses en el judici i contràriament al que va sostenir la defensa de l’acusat.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00