Últimas noticias Hemeroteca

Viernes, 03 de Abril de 2020

Otras localidades

CORONAVIRUS | Minuto a minuto CORONAVIRUS | Minuto a minuto La ministra de Trabajo explica que los ERTE deben incluir los períodos de prueba
SETMANA SANTA REUS

Setmana d’emocions

La setmana Santa de Reus ja ha arrencat i aquesta serà la última en la que Marià Gil serà el Capità Manaies. En parlem de com ha anat tot plegat i amb el Sots Calvari, Francesc Pardo, resseguim algunes de les principals novetats d’aquest any.

Setmana d’emocions

http://www.lasangreus.org/

 

Ha arribat el moment de penjar el casc. En dues etapes, Marià Gil, ha sigut el Capità Manies. Figura molt estimada i prominent de la setmana santa de Reus. Ha sigut una decisió que diu que ha meditar durant dos anys i, que finalment, ha volgut prendre aquest any. Toca dona pas a noves generacions i també toca deixar-ho ara que s’han aconseguit els objectius que s’havien marcat.

Jordi Cartañá

Francesc Pardo, Sots Clavari de la Reial Congregació de la Puríssima Sang, ha elogiat la tasca de Gil i ha volgut deixar clar que al seu dia ja li van demanar que s’ho repensés abans de plegar. Amb Pardo també hem descobert alguna novetat per aquest any que té a veure amb blandons.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?