Sociedad
SETMANA SANTA REUS

Setmana d’emocions

La setmana Santa de Reus ja ha arrencat i aquesta serà la última en la que Marià Gil serà el Capità Manaies. En parlem de com ha anat tot plegat i amb el Sots Calvari, Francesc Pardo, resseguim algunes de les principals novetats d’aquest any.

http://www.lasangreus.org/

Entrevista Setmana Santa Reus (27/03/2018)

23:44

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/038RD010000000048308/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Reus

Ha arribat el moment de penjar el casc. En dues etapes, Marià Gil, ha sigut el Capità Manies. Figura molt estimada i prominent de la setmana santa de Reus. Ha sigut una decisió que diu que ha meditar durant dos anys i, que finalment, ha volgut prendre aquest any. Toca dona pas a noves generacions i també toca deixar-ho ara que s’han aconseguit els objectius que s’havien marcat.

Francesc Pardo, Sots Clavari de la Reial Congregació de la Puríssima Sang, ha elogiat la tasca de Gil i ha volgut deixar clar que al seu dia ja li van demanar que s’ho repensés abans de plegar. Amb Pardo també hem descobert alguna novetat per aquest any que té a veure amb blandons.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00