Últimas noticias Hemeroteca

Els radars de tram van recaptar un 4'5% més el 2017

Els 9 radars de tram que hi ha a les carreteres de Girona van recaptar 367.000 euros l'any passat, un 4'5% més que l'any anterior. Trànsit diu que els punts on hi ha radars de tram han baixat els accidents i les infraccions. Ara, estudien instal·lar-ne un de nou a l’N-II a l'alçada de Vilamalla (Alt Empordà).

Un radar de tram a les carreteres de Girona. /

367.270 euros van recaptar durant el 2017 els 9 radars de tram que fotografien conductors que circulen a una velocitat mitjana superior a la màxima permesa pel tram que es controla.

La multa va des de 100 euros (amb reducció al 50% si es paga aviat) fins a 600 euros i la retirada màxima de 6 punts del carnet.

La cap del servei territorial de Trànsit a Girona, Susanna Poch, justifica la instal·lació d’aquests tipus de radars perquè a les zones que controlen han baixat els accidents i s'ha millorat la seguretat.

Trànsit estudia instal·lar més radars de tram a les carreteres de Girona. No aquest any però sí que estan valorant col·locar-ne un de nou a l'N-II a l'alçada de Vilamalla (Alt Empordà) l'any vinent.

Entre 2016 i 2017, els 9 radars que hi ha la demarcació han recaptat 15.920 euros més segons dades del Servei Català de Trànsit.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?