Últimas noticias Hemeroteca

Les multes per circular pel carril bus creixen un 70%

L'any passat la Guàrdia Urbana va sancionar més de 7.000 conductors per anar per aquest espai reservat per al Transport Públic

Les multes per circular pel carril bus s'han disparat a Barcelona. L'any passat se'n van posar més de 7.300, davant les 4.300 del 2016.

L'augment de les multes és especialment significatiu en el cas dels motoristes. La guàrdia urbana n'ha sancionat 2.800 durant el 2017, un 76% més que en l'any anterior. Les furgonetes i els cotxes multats per circular pel carril bus han estat més de 4.500 i també han augmentat, però en menor mesura, les sancions per estacionar o parar en aquest espai que està reservat a autobusos i taxis.

A primers de l'any passat, l'ajuntament va anunciar una sèrie de mesures per millorar la velocitat comercial dels autobusos i una d'elles era, precisament, perseguir la indisciplina dels vehicles que utilitzen aquest carril. Es va posar un marxa un vehicle amb càmera per sancionar aquestes infraccions. El vehicle circula pel carril bus i fotografia les motos i cotxes que l'envaeixen. L'Ajuntament, però, no sap quantes de les infraccions s'han detectat amb aquest sistema.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?