Sociedad

Deltebre comença les obres del nou pavelló fluvial sota el pont Lo Passador

La construcció d'aquest equipament vol ser la primera fase d’una nova àrea dedicada al turisme i al lleure que anirà lligada al riu Ebre

Recreació de part de l'interior del pavelló, que podrà acollir la celebració de fires, però també actuacions musicals, teatre i conferències. / Cedida

Deltebre

L’Ajuntament de Deltebre ha començat les obres del nou pavelló fluvial, que s’ubicarà als baixos del Pont Lo Passador i que tindrà un espai de 1.000 metres quadrats. El pavelló va ser una de les obres més votades als pressupostos participatius i té un cost previst de prop de 350.000 euros, dels quals 325.000 es finançaran amb un préstec.

A la dreta de la imatge, l'alcalde de Deltebre, Lluís Soler, en la presentació del projecte. / Cedida

El projecte contempla un pavelló multiusos que podrà acollir la celebració de fires però també actuacions musicals, teatre i conferències. Està previst que les obres finalitzin durant el proper estiu.

La construcció del pavelló vol ser la primera fase d’una nova àrea dedicada al turisme i al lleure que anirà lligada al riu Ebre, ja que l’objectiu de l’ajuntament és poder impulsar la implantació d’hotels, comerços i restaurants a més de restaurar la barcassa del transbordador i un embarcador fluvial.

Aquesta segona fase d’expansió està pendent que la Comissió d’Urbanisme de les Terres de l’Ebre aprovi el canvi de classificació dels terrenys, que en el seu moment ja va rebre el vist-i-plau del ple de l’Ajuntament.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00