Últimas noticias Hemeroteca

Els narcopisos fan servir menors per simular que hi ha famílies i evitar la policia

En declaracions al Balcó, de SER Catalunya, l'Ajuntament de Barcelona admet que és una nova tàctica dels traficants que controlen narcopisos per intentar burlar l'acció policial. El consistori ja ha traslladat alguns casos a la Direcció d'Atenció a la Infància de la Generalitat

Imatge d'un dels locals precintats que havia estat un narcopis a la plaça dels Traginers del barri Gòtic de Barcelona / ()

La baralla amb ganivets amb llum de dia dimarts al Raval evidencia que els problema dels narcopisos s'agreuja. Segons els veïns, ja s'ha estès al Gòtic i a la Rambla amb almenys 8 nous pisos.

La regidora de Ciutat Vella, Gala Pin, diu que el principal entrebanc són els pisos buits però també les dificultats per fer-los fora. Ha reconegut en una entrevista al Balcó, de SER Catalunya, que fan servir nens d'altres famílies per evitar que la policia hi entri o per amagar que són narcopisos.

Pin admet que han detectat venda de droga en habitatges fora del Raval però nega que es pugui dir que el problema s’ha estès. L’Ajuntament assegura que en un any la policia ha passat de fer operatius cada 8 dies per desmantellar narcopisos.. a que ara siguin cada 5 dies de mitjana. També demanen més interlocutors amb mossos i l’estat i assegura que el 155 també està afectant la lluita contra els narcopisos.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?