Últimas noticias Hemeroteca

Baixen les sancions per orinar i beure alcohol al carrer

Les sancions per orinar o beure alcohol al carrer van baixar considerablement a Girona l'últim any. De fet, fa quatre anys que baixen. El regidor de Via Pública, Joan Alcalà, diu que al darrera hi ha campanyes de conscienciació però, sobretot, arribar fins al final quan es posen sancions.

El 2017 la policia municipal de Girona va sancionar 111 persones per consumir alcohol a la via pública, un 13% menys que el 2016 i gairebé un 50% menys que el 2014.

A aquests s'hi ha de sumar 15 menors enxampats bebent al carrer. També es van enxampar 55 persones orinant al carrer, un 25% menys que l'any anterior i també quasi la meitat que les que es van sancionar el 2014.

Joan Alcalà, regidor de l'Ajuntament de Girona / S'han fet campanyes però, sobretot, funciona la sanció

Són dues conductes que, moltes vegades, estan relacionades. El regidor de via pública de l’Ajuntament de Girona, Joan Alcalà, diu que aquesta reducció s'ha aconseguit amb campanyes de conscienciació però, sobretot, sent implacables amb les sancions, que s'han endurit amb la nova ordenança de civisme.

L'any passat també es van sancionar 3 persones per banyar-se en una font o anar despullat, a 5 persones que feien venda ambulant i a 7 per tocar un instrument musical al carrer sense permís.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?