Sociedad

L'esmorzar entre setmana i el sopar en festiu són els àpats que més fan els gironins fora de casa

2 de cada 3 gironins esmorzen fora de casa entre setmana i més de la meitat dinen fora durant el cap de setmana...són algunes de les dades que es desprenen de l'últim estudi de la Restauració a Catalunya.

Ràdio Girona

Girona

Però no només són l'esmorzar i el dinar, 3 de cada 10 gironins també sopen fora entre setmana, són els que més ho fan de tot Catalunya, i el percentatge es dispara el cap de setmana on arriba al 60%. Per contra, són els que menys van a dinar fora entre setmana, amb un 37,5% per un 50% a Catalunya. Els gironins també són els que més gasten en l'esmorzar en cap de setmana a Catalunya, amb uns 8€ de mitjana i la despesa més elevada, uns 22 euros, la fan en el sopar en festius.

Jordi Aymerich, portaveu de l'empresa Hamilton, que ha realitzat l'estudi, ha dit que en general a Girona es surt més i es gasta més que a la resta de Catalunya.

Jordi Aymerich - Restauració

00:17

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000158508/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

A l'hora de buscar restaurants, la meitat d'enquestats encara segueix les recomanacions de familiars i amics i un 35% busca informació per Internet. Els gironins puntuen amb un 7,5 l'oferta de restauració, la nota més alta de tot Catalunya.

Ràdio Girona

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00