Sociedad
CURSA SOLIDÀRIA

Herois Contra l'Alzheimer

Aquest diumenge 22 d'abril arriba a Reus la" 1a Cursa Grup Oliva, Herois per l'Alzheimer". El nom parla per si sol però amb Fèlix Oliva i Ma Jesús Lerin de l'Associació Alzheimer Reus i Baix Camp hem volgut descobir perquè neix i quins objectius a llarg plaç es marca aquesta aliança Oliva-Alzheimer Baix Camp.

http://www.cursagrupoliva.com/

Entrevista Cursa Grup Oliva (18/04/2018)

20:43

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/038RD010000000048556/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Reus

Quan et diuen que un familiar teu molt proper té Alzheimer el desconcert és el primer que sobresalta als familiars i, potser també, a la mateixa persona que ho pateix. Desconcert perquè encara no se sap prou d'aquesta malaltia i perquè a nivell social encara és massa invisible. Fèlix Oliva del grup empresarial Oliva passa pels nostres estudis per donar fe i testimoni del que representa per les persones amb Alzheimer a casa de la manca de serveis i assistència amb que es poden trobar les persones que no tenen un gran poder adquisitiu. L'acompanya Maria Jesús Lerin, directora del programa d'estimulació cognitiva de de l'Associació Alzheimer Reus i Baix Camp, que ens explica quin serveis donen als pacients i també que aquesta és una malaltia que de moment se sap què passa dins al nostre cervell quan es manifesta. En canvi, no hi ha resposta contundent, com diu ella, a la pregunta: Podem prevenir-lo d'alguna manera clara?.

Maria Jesús Lerin i Fèlix Oliva / Jordi Cartañá

El pas pel programa d'Oliva i Lerin ve marcat per les ganes de que més tard o més d'hora el serveis per a persones i familiars amb Alzheimer creixi molt més a Reus. Oliva ja ha avisat que des de casa seva posaran tots els recursos que els seran necessaris perquè aquesta cursa sigui només el principi d'una història amb més i millors capítols en la lluita contra l'Alzheimer. N'estarem ben pendents.

Més informació sobre la cursa a: http://www.cursagrupoliva.com/

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00