Sociedad
RODA D'ESCRIPTORS LOCALS

Marta Magrinyà, “On ets Anastàsia?" a la Plaça de la Farinera de Reus.

Ens citem amb Marta Magrinyà a la Plaça de la Farinera de Reus per parlar de la seva novel.la "On ets Anastàsia"?. Hem parlat sobre l'argument del llibre, dels personatges, el rerefons històric, de la diada i hem recordat a Jordi Tiñena.

Entrevista a Marta Magrinyà davant La Ferreteria de la Plaça de la Farinera de Reus / Jordi Cartañá

Entrevista Marta Magrinyà (19/04/2018)

20:39

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/038RD010000000048601/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Reus

Per la Marta Magrinyà, la plaça de la Farinera de Reus és l’indret on hi havia la Ferreteria. No la del menjar sinó la de les mil i una peces, cargols i tota mena de productes d’aquest tipus d’establiments. Davant mateix, ens ha evocat una infància amb el color blau de les bates dels treballadors d’aquest establiment reconvertit fa anys a local de restauració i que ja fa un temps que ha tancat les seves portes. La màgia que li despertava aquell indret segurament és la mateixa que com escriptora, i nosaltres com a lectors, experimenta a l’hora d’endinsar-se a escriure les seves novel·les. Avui parlem amb ella de la seva nova proposta. “On ets Anastàsia?”. I sí, el nom no porta a cap equívoc. Té a veure amb la filla petita dels Romanov. Els Tsars assassinats durant la revolució russa cent anys enrere. Des de llavors sempre s’ha especulat que la més petita de tots va sobreviure a la matança i és a partir d’aquesta premissa que Magrinyà ens endinsa en un thriller en el que una infermera, i un home que acaba de conèixer, provaran de resoldre l’enigma més gran sobre el destí de la tsarina.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00