Última hora

Irán denuncia explosiones en su territorio y activa las defensas aéreas

Sociedad
CANVI CLIMÀTIC

Encara hi som a temps?

Com serà el litoral del Camp de Tarragona d'aquí 50 anys?. Quin paisatge tindrem amb el canvi climàtic?. Els britànics seguiran venint buscant sol i platja?. Què Podem fer nosaltres a títol individual per aturar el canvi climàtic?.

Jordi Cartañá

Entrevista Manola Brunet (02/05/2018)

19:33

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/039RD010000000121551/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Tarragona

Preguntes i més preguntes són les que ens sorgeixen sobre el futur del planeta, i per tant també sobre el nostre, quan tenim davant a Manola Brunet professora de Climatologia del departament de Geografia de la Universitat Rovira i Virgili (URV), presidirà la Comissió Internacional de Climatologia de la Organització Meteorològica Mundial. Passa pels nostres estudis amb motiu del seu nomenament i hem aprofitat la seva visita per esbrinar quina fesomia tindrà la nostra costa tant pel que fa a la forma com també, per exemple, el color de la llum. Es fem un petit spoiler: el nostre clima serà com el que té ara mateix el Marroc. D’aquí que la hem interrogat sobre com serà el clima a Anglaterra o també la diferència entre temps i clima quelcom que Rajoy al seu dia no tenia molt clar molt a pesar del seu primo.

Manola Bruent ens ha fet un canvi a l’optimisme en tant en quant som a temps d’esmorteïr l’impacte de quelcom que ja no es pot aturar: el canvi climàtic.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00