Jueves, 02 de Julio de 2020

Otras localidades

CANVI CLIMÀTIC

Encara hi som a temps?

Com serà el litoral del Camp de Tarragona d'aquí 50 anys?. Quin paisatge tindrem amb el canvi climàtic?. Els britànics seguiran venint buscant sol i platja?. Què Podem fer nosaltres a títol individual per aturar el canvi climàtic?.

Encara hi som a temps?

Jordi Cartañá

 

Preguntes i més preguntes són les que ens sorgeixen sobre el futur del planeta, i per tant també sobre el nostre, quan tenim davant a Manola Brunet professora de Climatologia del departament de Geografia de la Universitat Rovira i Virgili (URV), presidirà la Comissió Internacional de Climatologia de la Organització Meteorològica Mundial. Passa pels nostres estudis amb motiu del seu nomenament i hem aprofitat la seva visita per esbrinar quina fesomia tindrà la nostra costa tant pel que fa a la forma com també, per exemple, el color de la llum. Es fem un petit spoiler: el nostre clima serà com el que té ara mateix el Marroc. D’aquí que la hem interrogat sobre com serà el clima a Anglaterra o també la diferència entre temps i clima quelcom que Rajoy al seu dia no tenia molt clar molt a pesar del seu primo.

 

Manola Bruent ens ha fet un canvi a l’optimisme en tant en quant som a temps d’esmorteïr l’impacte de quelcom que ja no es pot aturar: el canvi climàtic.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?