Sociedad
CURSA SOLIDÀRIA

6ena cursa contra el cancer

Aquest diumenge Reus ja acull la 6ena edició de la Cursa de la Dona de Reus. En descobrim algunes novetats i repassem els requisits indispensables per participar-hi i, sobretot, col·laborar.

Ester Garcia i Francina Saladie / Jordi Cartañá

Entrevista Cursa de la Dona Reus (03/05/2018)

12:52

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/038RD010000000048927/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Reus

Tot a punt per una nova edició d’una cursa que vol fomentar la prevenció del càncer en les dones i de pas la pràctica esportiva. Amb Ester Garcia d’Esports i Lleure i Francina Saladie epidemiòloga de la FUNCA hem resseguit algunes de les novetats i també circuit urbà de la prova que mantindrà el mateix recorregut que el de l’edició anterior. Això vol dir que la sortida i l’arribada es farà a la plaça de la Llibertat de Reus amb un recorregut de 4,4 quilòmetres. L’organització preveu una cursa preliminar per als més petits i animació a la mateixa plaça i en diversos punts del circuit. L'objectiu és superar el record de participants de l’edició anterior, que va situar el llistó en 1.650 participants.

Tot allò que es recapti anirà a parar, un cop descomptats els costos directes cap a la Fundació Lliga per a la Investigació i Prevenció del Càncer (FUNCA) . De fet a les bosses de les corredores hi haurà un fulletó informatiu en matèria de prevenció i també hi haurà un espai informatiu.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00