Sociedad

Ensenyament veu impossible que les AMPA gestionin els menjadors escolars

Des del Departament intenten que les Associacions de Pares i Mares tinguin la màxima participació en el moment de decidir la gestió del servei però que, per sobre de tot, la situació no afecti a la qualitat del servei.

Foto d'arxiu d'un menjador escolar. / Imatge: ACN

Girona

La nova llei de contractes que va entrar en vigor el mes de març fa que siguin els Consells Comarcals els encarregats de la gestió del servei de menjador i que, en tot cas, aquests poden decidir si derivar-lo a una empresa externa o fer un conveni amb l'Associació de Mares i Pares (AMPA) perquè sigui l'associació qui contracti aquest servei.

Josep Polanco, Ensenyament

00:19

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000159253/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

El cap dels Serveis Territorials d'Ensenyament a Girona, Josep Polanco, reconeix que la nova normativa posa les coses difícils per les AMPA.

Polanco ha explicat que estan treballant per tenir la màxima implicació de les AMPA per definir els projectes de menjador escolar però que la seva prioritat és que aquesta nova situació legal no afecti a la qualitat del servei de menjador.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00