Sociedad
INFRAESTRUCTURES

Els antiheliport denuncien que la instal·lació superarà els 10 milions de cost

Han convocat una reunió de poble per dimarts vinent en què també exposaran el sobredimensionament del projecte

Cartell de la reunió de poble sobre l'heliport de les Tresoles de dimarts vinent / Plataforma No a l'Heliport a les Tresoles

Andorra la Vella

La Plataforma No a l'heliport de Tresoles es reunirà demà amb el Comú d'Escaldes i dimarts vinent organitzen una reunió de poble per informar del perquè del seu posicionament a tota la ciutadania interessada. I és que denuncien el sobrecost de la instal·lació i el seu sobredimensionament. La reunió tindrà lloc a la sala d'actes del Comú d'Escaldes a partir de les 9 del vespre.

La Plataforma encara no ha pogut analitzar amb deteniment tota la documentació que els va fer arribar el Govern sobre l'heliport però per sobre en destaquen el cost; superior als 10 milions d'euros, i la dimensió; pot anar dels 3.000 als 5.800 metres cuadrats de superfície.

Un dels portaveus de la plataforma, Alfons Miralles, ha explicat que esperen poder comptar a partir de demà amb el suport de la cònsol d'Escaldes ja que consideren que sense l'aval de l'aviació civil francesa, l'obra no pot tirar endavant.

La Plataforma ha insistit que els informes no tenen en compte la proximitat ni de Feda, ni de la canonada general d'aigua que fa funcionar la central elèctrica, ni de la zona habitada, a només uns 100 metres.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00