Sociedad
SOCIETAT

La llei contra la injustícia

Valorem amb el Col·legi d'advocats de Tarragona i la PAH de Tarragona la llei de la segona oportunitat i que permet la condonació dels pagaments a persones endeutades per hipoteques

LLuís Badia, El Rubio (Sota a l'esquerra) i Juanma (Sota a la Dreta) als estudis de SER Tarragona / Jordi Cartañá

Entrevista Llei Segona Oportunitat (15/05/2018)

19:46

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/039RD010000000122098/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Tarragona

És del 2015 i tots tres convidats reconeixen que la Llei de la segona oportunitat encara li queda camí per recorre. Camí perquè encara és desconeguda. Ho hem pogut comprovar a nivell de matisos amb els mateixos membres de la PAH Tarragona en Juanma i el Rubio.

Tots dos han donat la benvinguda a una llei que permet acabar amb situacions injustes a ulls d’aquests activistes i des de fa 3 anys també a ulls de la mateixa llei. No tothom en pot gaudir perquè hi ha uns barems i un criteri a l’hora de poder-s’hi acollir i aplicar-la.

El Col·legi d'Advocats de Tarragona té una secció específica per aqueta llei i és l’únic de tot Catalunya. Lluís Badia el seu co-president ha felicitat la feina feta per la PAH perquè gràcies a la pressió que han exercit la llei ha sigut una realitat.

Des de la PAH han volgut reblar el clau destacant que si bé la gent cada cop queda més alliberada de pagar el deute els és igualment difícil tirar endavant perquè la feina i els sous venen marcat per la paraula “precarietat”.

 

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00