Sociedad

Robatoris en 60 segons

Quatre detinguts per robatoris a empreses i comerços del Vallès Oriental. Actuaven ràpidament i els robatoris mai superaven els seixanta segons

Lladres violents

Vídeo de seguretat d'una de les empreses assaltades, on es leu el lladre buidant la caixa forta / Mossos d'Esquadra

Barcelona

Els Mossos d'Esquadra han detingut quatre homes com a presumptes autors de tres robatoris violents a empreses i establiments comercials del Vallès Oriental, a més de la sostracció de set vehicles.

Els detinguts, de nacionalitat espanyola i d'edats compreses entre 25 i 34 anys, aprofitaven l'hora de tancament dels establiments, preferentment del ram de l'alimentació, per irrompre en els comerços en el moment que els treballadors quadraven la recaptació de les caixes.

Els assaltants, que actuaven amb la cara tapada i exhibien armes blanques o de foc per intimidar els treballadors del local, actuaven ràpidament i els robatoris mai superaven els seixanta segons. El seu principal objectiu era accedir a la caixa forta de l'establiment per endur-se els diners, encara que en una ocasió es van emportar també rellotges de gamma alta.

A partir de les indagacions policials, els agents van poder identificar els autors de l'atracament, i el passat 4 d'abril es va detenir el líder de la banda, que portava gairebé tres anys reclamat per la justícia. Arran d'aquesta detenció, la banda va deixar els atracaments i l'operació policial es va prolongar fins al passat 9 de maig, quan es va detenir als altres tres membres del grup a Barcelona i l'Hospitalet de Llobregat (Barcelonès)

Els quatre detinguts tenien nombrosos antecedents per delictes contra el patrimoni i alguns ja havien complert penes de presó.

A més dels tres atracaments acreditats i la sostracció dels set vehicles, els Mossos continuen les indagacions per acreditar la possible participació dels arrestats en altres robatoris violents de característiques similars comesos en altres punts de Catalunya.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00