Últimas noticias Hemeroteca

Busquen els autors d’actes vandàlics al fortí d’Orleans i el pont de l’Estat de Tortosa

La Policia Local investiga els fets com a constitutius de possibles delictes de danys al patrimoni públic i l’Ajuntament demana la col•laboració ciutadana per trobar els responsables

Part de les pintades aparegudes al fortí d'Orleans. /

La Policia Local de Tortosa investiga els actes vandàlics que han afectat part del recinte emmurallat de Tortosa i el pont de l’Estat. En concret, es busca els autors d’unes pintades i grafitis aparegut al fortí d’Orleans i els d’uns danys intencionats a la il·luminació led d’una de les baranes del pont de l’Estat.

L’Ajuntament de Tortosa calcula que la neteja del fortí d’Orleans costarà uns 3.000 euros. Pel que fa als danys a la barana, s’ha especificat que els fets van passar la matinada de diumenge. Algú va desmuntar un tram de la il·luminació de la barana del pont. Després de l’avís d’una ciutadana, es va fixar provisionalment l’esmentada il·luminació. Però poques hores més tard algú la va tornar a malmetre de forma intencionada.

L’Ajuntament de Tortosa ha condemnat de forma enèrgica tots aquests fets a través d’un comunicat i ha fet una crida a la ciutadania perquè alerti a la Policia si té alguna dada que pugui portar a la identificació dels responsables, als quals es podria imputar un delicte de danys al patrimoni públic.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?