Últimas noticias Hemeroteca

Domingo, 20 de Octubre de 2019

Otras localidades

Marc March nou secretari general de CCOO a les Terres de l'Ebre

Substitueix Josep Cassadó que deixa el càrrec, per decisió pròpia, després de 14 anys

El nou secretati general de CCOO a les Terres de l'Ebre, Marc Marcg, a la dreta, i l'anterior, Josep Cassadó, a l'esquerra. /

Relleu al capdavant de Comissions Obreres, CCOO,  a les Terres de l’Ebre. Marc March ha estat nou secretari general en substitució de Josep Cassadó, que deixa el càrrec després de 14 anys i per decisió pròpia.

"Evitar la fuga del talent jove que es forma i estudia fora de les Terres de l’Ebre" és una de les prioritats del nou secretari general de Comission Obreres a les Terres de l'Ebre. March també ha recordat que "una de les coses que volen demanar, ara que tenim nou govern, és que que desenvolupi el Pla Estratègic per a les Terres de l'Ebre, que és molt ambiciós i interessant i que està guardat a un calaix".  El nou secretari general de CCOO creu que la millor manera de desenvolupar el Pla passa per "portar inversions".

En el moment del seu relleu , Josep Cassadó,  ha valorat " el canvi brutal que hi ha hagut des què vaig arribar i  la implicació que he arribat a aconseguir amb el territori i que ha estat molt interessant".

L'elecció del nou secretari general de CCOO a les Terres de l'Ebre s'ha dut a terme en el marc de la IV Conferència Sindical que s'ha celebrat al Campus Terres de l’Ebre de la URV a Tortosa,  i en la qual també ha participat el secretari general del sindicat a Catalunya, Javier Pacheco. Davant el canvi de govern a l'estat espanyol, Pacheco s'ha esperançat però també prudent i ha recordat quine són les principals demandes: "reforma del sistema públic de pensions, derogació dels pitjors efectes de la reforma laboral i enllestir el dret a la renda garantida de ciutadania".

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?