Sociedad
SOCIETAT

Vermut Inclusiu

L'Associació de Familiars de Malalts Mentals Dr. Francesc Tosquelles ha organitzar per aquest dissabte un vermut per a fer més visibles i coneguem en primera persona als usuaris de l'associació.

Andrea i Anna al Carrer Ample 44 de Reus / Jordi Cartañá

Entrevista Vermut Inclusiu (12/06/2018)

16:38

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/038RD010000000051633/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Reus

Fer visibles les persones que tenen una malaltia mental. Aquest és l’objectiu del vermut solidari que tindrem aquest dissabte a Reus als Jardins de la Casa Rull. De 12 a 14hs del migdia tindrem l’oportunitat de col·laborar amb 3€ per vermut en les activitats que es fan pels usuaris de l’Associació de familiars de malalts mentals Dr. Francesc Tosquelles de Reus.

Cartell del Vermut Solidari / Associació Dr.Francesc Tosquelles

Es tracta d’una activitat que ve amb l’aixopluc de Vermuts Miró i noms propis de pes del territori com Xavier Grasset, pròxim pregoner de la festa major de Sant Pere; i també amb l’actuació musical de Joan Masdéu, Xeic i The Blackslats.

Amb Andrea Saladie Intergradora de l’Associació i l’Anna Camacho, psicòloga col·laboradora, hem abordat aspectes com ara la qualitat de vida de la persona que té una malaltia mental, quines activitats fan amb els usuaris fora vila...

 

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00