Últimas noticias Hemeroteca

Relació "cordial"

La directora general de la Fundació Princesa de Girona ha tret ferro a la situació que viu l'entitat després de la negativa de l'ajuntament de Girona a cedir l'auditori -com havia fet els ultims 9 anys- per fer la seva gala anual dels premis. Diu Mònica Margarit que les relacions entre aquesta institució i les comarques de Girona és igual de cordial ara que fa 9 anys.

Mònica Margarit als estudis de Ràdio Girona. /

Diu Mònica Margarit que no hi ha tensió, que la Fundació que ella dirigeix es limita a treballar per donar suport als joves i que això no ha canviat.

Sobre la baixa de socis com la Cambra de Comerç, els premis retornats d'edicions anteriors o les manifestacions d'alcaldes que rebutgen la presència dels reis al seu municipi, Mònica Margarit s'ha limitat a dir que la relació de la Fundació amb les comarques de Girona és “cordial”.

Entrevista Mònica Margarit, directora general de la Fundació Princesa de Girona / Entrevista al programa Soroll amb Jordi Corominas

Preguntada sobre el discurs que va pronunciar el Rei després de les càrregues policials de l' 1 d'octubre, ha contestat que “la Fundació no té opinions polítiques”.

Mònica Margarit ha volgut treure importancia a la negativa de l'ajuntament de Girona a cedir l'Auditori. Diu que quan van saber que hi hauria obres a la Fira van entendre que no podien fer-hi ni la gala dels premis (que es farà al Mas Marroch) ni la jornada Rescatadors de Talent, que es farà a l'Hotel Camiral de Caldes de Malavella.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?