Últimas noticias Hemeroteca

L'autòpsia confirma que van morir asfixiats

Els dos homes, que tenien entre 50 anys i eren de nacionalitat espanyola i belga, van morir per inhalació de monòxid de carboni a causa d'un generador elèctric instal·lat al garatge on vivien sense cap tipus de ventilació

Els metges forenses han confirmat que els dos homes que van aparèixer morts la setmana passada en un garatge ocupat de Riells i Viabrea (La Selva) van morir per inhalació de monòxid de carboni a causa d'un generador elèctric que tenien instal·lat al garatge sense cap tipus de ventilació.

Els dos homes vivien d'ocupes a l'aparcament d'una casa de l'urbanització El Bosc de la Batllòria de Riells que va quedar a mig construir fa set anys i que és propietat del Banc Santander. No estaven empadronats al municipi i l'ajuntament desconeixia que la casa estava ocupada.

Els Mossos d'Esquadra van trobar els dos cadàvers dimarts passat després de rebre l'avís d'un veí que feia dies que no els veia. Quan els van localitzar estaven en avançat estat de descomposició, ja que portaven setmanes morts.

L'autòpsia també ha confirmat que les dues víctimes tenien al voltant de 50 anys i eren dos homes de nacionalitat espanyola i belga. Segons informen fonts policials, s'estan fent gestions amb el consolat belga per localitzar possibles familiars d'aquest home i repatriar el cadàver.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?