Miércoles, 16 de Octubre de 2019

Otras localidades

Ràdio Reus amb el gegant del Peret Ganxet

Des d’avui mateix ja podeu passar a fer el vostre donatiu per tal que el Peret Ganxet esdevingui un gegant de la ciutat de Reus. Ràdio Reus és un dels punts de la ciutat on es pot participar en aquesta nova criatura popular que es vol batejar a les pròximes festes de misericòrdia.

Mònica Cid, directora de Ràdio Reus i Carme Bigorra, coautora dels contes de Peret Ganxet. /

 

Un donatiu de dos euros és un bon principi per assolir la xifra dels 5.500 que costarà aconseguir que l’emblemàtic Peret Ganxet esdevingui un gegant. Serà el nou element de l’Associació de Veïns Santuari de Reus i que en associació amb el Recull d’Estudis Històrics Carles Ramírez Dolcet té totes les de acabar sent una realitat.

Urna del Peret Ganxet a Ràdio Reus / Jordi Cartañá

Ràdio Reus, com ja va fer al seu dia amb els gegants Japonesos, s’ha sumat al carro que passa per ser un dels punts en els quals podeu trobar una petita urna en la que podeu fer el vostre donatiu a partir de dos euros. També hi ha una llibreta plena de fulls en blanc per a que hi podeu escriure la vostra dedicatòria.

Pots fer el teu donatiu i la teva dedicatòria passant pels estudis de Ràdio Reus-Cadena SER situats al C/ample 44, a qualsevol dels 14 establiments que ja tenen el seu cartell a l' aparador o bé fent una aportació a LA CAIXA Compte:

VEINS EL SANTUARI-GEGANT PERET GANXET ES51 2100 4818 6122 0012 6371

Ara només falta que entre tots puguem fer possible que el Peret Ganxet pugui sortir a ballar pels carrers de la vil.la el pròxim mes de setembre.

 

 

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?