Últimas noticias Hemeroteca

Domingo, 15 de Diciembre de 2019

Otras localidades

Continua tancat el camí de muntanya de la zona del Rec del Solà

L'esllavissada de roques caiguda ahir obliga a mantenir la mesura de manera cautelar a l'espera dels informes dels geòlegs

Continua tancat el camí de muntanya de la zona del Rec del Solà a l'espera dels informes dels geòlegs.

Després de l'esllavissada registrada aquest diumenge, els treballs dels geòlegs per assegurar el camí encara segueixen.

Segons ha detallat el director de Protecció Civil, Francesc Areny, la zona afectada, pròxima al Rec del Solà, romandrà tancada fins que es tingui la seguretat que es pot tornar a obrir. El mateix Areny ha constatat que la baixada dels rocs ha provocat molta destrossa a la vegetació, però que s'ha hagut de lamentar cap dany personal ni material.

De la seva banda, el cap del gabinet tècnic d'Ordenament Territorial, Josep Maria Huertas, ha assenyalat que el despreniment entra dins de la normalitat i que els contrastos tèrmics i la pluja són factors que influeixen.

L'esllavissada de pedres a la zona del rec del Solà a Santa Coloma ha alertat als veïns de la capital aquest diumenge al migdia.

Els bombers van rebre l'avís a dos quarts de dotze del matí i la policia ha decidit acordonar la zona per evitar córrer riscos. Durant una estona, també es va tallar el carrer Gil Torres.

Tècnics geòlegs porten 24 hores inspeccionant la zona per valorar-ne la seva seguretat.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?