Sábado, 24 de Octubre de 2020

Otras localidades

Ensenyament vol canviar l'adjudicació de places per lluitar contra la segregació

El director d'Ensenyament insisteix que acabar amb les escoles gueto no depèn només d'Ensenyament perquè un dels canvis a fer és urbanístic.

Defensa retirar els concerts a les concertades que no col·laboren per acabar amb la segregació

El director d'Ensenyament a Girona, Martí Fonalleras

El director d'Ensenyament a Girona, Martí Fonalleras / Ràdio Girona

El director d'Ensenyament a Girona, Martí Fonalleras, diu que la “desigualtat educativa” va sempre lligada a la “desigualtat social” i creu que acabar amb la segregació escolars a municipis com Girona, Salt, Lloret i Palafrugell també passa per fer canvis urbanístics per eliminar barris gueto.

Fonalleras avança que aquesta tardor el Departament d’Ensenyament començarà a concretar amb cada municipi la planificació escolar del pròxim curs i per si cal pactar canvis en l’adjudicació de places d’alumnat i canviar les zonificacions:

El director d’Ensenyament a Girona defensa retirar els concerts a les escoles concertades que no col·laboren en acabar amb la segregació com les que separen per sexe. Tot i això, Fonalleras admet que la majoria de centres concertats participen del repartiment d'alumnes amb necessitats educatives especials i justifica que aquests rebin diner públic.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?