Sociedad
DANSA

Torna el Ballet de Moscou a la capital

Més de mitja entrada a l'Auditori del Centre de Congressos per gaudir del clàssic El llac dels cignes, el seu espectacle central

ENTREVISTA A "LUCKY", MÀNAGER DEL BALLET DE MOSCOU

ENTREVISTA A "LUCKY", MÀNAGER DEL BALLET DE MOSCOU

06:25

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/041RD470000000030955/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Andorra la Vella

El Ballet de Moscou ha tornat aquest dijous  al Centre de Congressos de la capital amb seu espectacle principal: "El llac dels cignes".

Més de mitja entrada és la resposta que va aconseguir la formació clàssica per excel·lència a Europa.

Es tracta d'una creació de dues llegendes del ballet com Màrius Petipà i Lev Ivanov i amb la música de Txaikovski que acompanyarà als solistes Critsina i Alexei Terentiev i Aleksandr Petrichenko..

El manager del Ballet, Juan Francisco Gómez "Lucky", ha manifestat a l'Hora Andorra de la SER que es tracta d'una obra que "no decepciona a ningú" i de la que el públic "surt encantat". De fet, la companyia fa molt de temps que intrepreta el clàssic de Txaikovski aconseguint ahir l'obació de la capital.

De la seva banda, el director i fundador del Ballet de Moscou, Timur Fayziev, diu que en la vida d'un ballarí exigeix un "compromís total". Els assaigs són diaris i "s'ha de dur una vida molt espartana dedicada a millorar la tècnica".

I així va ser: coreografies depurades, un estil que frega la perfecció, un vestuari i muntage espectaculars que van fer les delícies del públic, fonamentalment familiar.

El Ballet de Moscou tornarà a recaure a Andorra la propera tardor amb el Trencanous.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00