Últimas noticias Hemeroteca

En llibertat l'acusat d'atemptat a l'autoritat per l'escarni a Llarena

La policia nacional havia detingut un home de Palafrugell, Carles Ruiz, acusat d’atemptat a l’autoritat per l’acció de protesta contra el jutge Llarena aquest cap de setmana en un restaurant de Mont-ras. Se'l van emportar a la comissaria de la Verneda però va quedar en llibertat poc després.

El detingut apareix a les imatges d’aquella acció picant el vidre del cotxe del jutge quan sortia d’un sopar amb, entre d’altres, el portaveu del PP a Barcelona, Alberto Fernández Díaz.

Els integrants del CDR de Palafrugell li cantaven "benvingut a l'Empordà" i "els carrers seran sempre nostres".

La Policia Nacional l’ha detingut aquest matí a Palafrugell i se l’ha emportat cap a la comissaria de la Verneda (Barcelona) on està previst que declari en les pròximes hores.

David Aranda, advocat / Se l'acusa d'haver picat el vidre del cotxe

El seu advocat, David Aranda, diu que l’acusació és “del tot insostenible” perquè l’acció era “molt pacífica i innòcua”, denunciava "unes resolucions judicials i la ideologia que hi ha al darrera" i s’emmarca en la llibertat d’expressió.

Tampoc troba normal Aranda que la detenció l’hagi fet la Policia Nacional quan ahir els Mossos d’Esquadra van anunciar que obrien una investigació.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?