Serveis MínimsServeis Mínims
Ocio y cultura

Fantasmes italians enfadats, bombes atòmiques i Horrorland

El programa de dijous 9 d'agost

Cadena SER

Barcelona

Ja és dijous, i a Serveis Mínims hem fet un programa terrorífic. No vol dir que ens hagi sortit malament, sinó que molt del contingut feia por...

El dimoni d'avui la tenia la Kim Kardashian i la seva fotografia viral de la que s'ha rigut tot l'internet. També us hem preguntat quina és la cosa que us fa més por del món. Nosaltres som uns cagats i ens fa por tot.

Després el Pau ha satisfet la nostra curiositat responent els dubtes que sempre ens hem fet sobre els conductors de metros. En David López, que ha estat davant els trens de la L2 ens ha parlat de l'aire condicionat, els lladres i els músics que toquen dins els vagons.

El David Moreno, imitador i fundador de l'screampark Horrorland, ens ha explicat com va el muntatge del parc i què hi podrem trobar.

Hem acabat l'hora amb en Víctor, que ens ha sorprès amb la història d'Enemon Kawaguki, un home que va sobreviure les dues bombes nuclears de Hiroshima i Nagasaki.

El Ferran Bassaganyes ha portat fantasmes italians que atacaven a americans indefensos que els anaven a conèixer. Difícil d'explicar. Millor escolteu el podcast i ho entendreu.

Serveis Mínims (09/08/2018)

01:30:00

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/ser_cataluna_serveisminims_20180809_120000_133000/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad