Últimas noticias Hemeroteca

Viernes, 23 de Agosto de 2019

Otras localidades

L'Ajuntament de Reus denuncia Ciutadans per treure la pancarta de "llibertat presos polítics" de la façana

Un grup de persones, entre ells regidors de Ciutadans de Reus, han retirat la pancarta aquest matí i s'han enfrontat amb l'alcalde de la ciutat, Carles Pellicer.

L'alcalde de Reus, Carles Pellicer, acompanyat dels portaveus municipals dels partits de govern. /

L'Ajuntament de Reus denunciarà a Ciutadans per furt i instarà als Mossos d'Esquadra a actuar contra les agressions d'"escamots de provocació" en paraules de l'alcalde de Reus, Carles Pellicer. A més, a títol personal, Pellicer presentarà denúncies per amenaces i injúries contra l'alcalde. Tot ha passat aquest matí quan un grup de persones s'han presentat davant el consistori amb escales i pals llargs per retirar la simbologia política. Entre aquest grup s'hi trobaven Guillermo Figueras i Juan Carlos Sánchez, dos regidors de Ciutadans a l'ajuntament reusenc.

Davant l'intent d'arrencar la pancarta, Pellicer ha sortit al balcó per estirar-la i intentar mantenir-la a la façana de l'ajuntament. Finalment, els unionistes han aconseguit sostraure el cartell. "Ningú pot atacar la seu de la sobirania popular, si hi ha una pancarta a l'Ajuntament és perquè la majoria dels representants de la sobirania popular ho ha decidit", ha sentenciat el batlle. A més, Pellicer ha carregat contra Ciutadans a qui responsabilitza de provocar "fractura social i enfrontaments greus" entre la ciutadania.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?