Últimas noticias Hemeroteca

Jueves, 12 de Diciembre de 2019

Otras localidades

El comú reconèix que ha rebut vàries consultes per construir al Clot d'Emprivat

El cònsol menor, Marc Calvet, confia en què s'hagin fet bé les coses per no perdre l'essència de la zona

()

El Comú d'Escaldes-Engdordany està rebent consultes de gent interessada en construir al Clot d'Emprivat i que volen saber com funciona el nou pla d'urbanisme i com s'hi pot edificar. El cònsol menor de la parròquia, Marc Calvet, ha assenyalat que algunes d'aquestes consultes són serioses i amb intenció de demanar permisos d'obra en breu, però de moment no es pot parlar de res en ferm.

Calvet explica que les parcel·les al Clot d'Emprivat són de grans dimensions i això requereix fortes inversions, amb la qual cosa, els projectes no es poden fer d'un dia per l'altre.

El cònsol menor és conscient que de mica en mica aquest espai s'anirà transformant i només confia en què s'hagin fet bé els coses per poder-ne preservar l'essència.

Fins a la data, només hi ha un projecte en ferm de Molines Patrimoni i que va provocar que el Comú hagués d'alliberar una part de terreny ocupat per un aparcament comunal.

Sobre el projecte en concret, Calvet només ha dit que es tracta d'habitatges, despatxos i locals comercials. Ha evitat donar-ne més detalls perquè assegura que no li pertoca a ell fer-ho sinó a la propietat.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?