Sociedad

Més de 300 socis afectats per la revenda al Clàssic demandaran al Barça

Els demandants demanen la nul·litat del procediment i una compensació d'entre 400 i 500 euros

Benzema i Umtiti en un moment del darrer Clàssic jugat al Camp Nou / Alex Caparrós Getty Images

Barcelona

Més de 300 socis del Barça, sancionats per revendre l'abonament al passat Clàssic, ja han iniciat el procés per demandar al club. Els acusats de revendre el carnet s'han posat en mans del despatx Miralbell Guerin i aquest presentarà una demanda, en principi, el 5 de setembre vinent.

Els afectats demanaran 200 euros en concepte de dany moral, 50 euros més per perdre's el comiat d'Andrés Iniesta i la part corresponent a l'abonament que se'ls ha suspès (uns 200 euros més de mitjana). En total reclamaran entre 400 i 500 euros al club, a part d'una mesura cautelar per poder accedir al Camp Nou i la nul·litat del procediment sancionador.

Els socis sancionats tenen fins a 40 dies naturals, des que els van notificar la sanció, per emprendre accions legals. El despatx Miralbell Guerin pretén presentar-la el dia 5 de setembre, ja que pretén aglutinar encara més socis dels que actualment defensa.

Les persones sancionades demanen la nul·litat del procediment i de l'article dels estatuts que regula el seient lliure. Els inculpats no veuen base raonable per aplicar una sanció i també demanaran la mesura cautelar per poder accedir a l'estadi com més aviat millor. La reclamació econòmica oscil·larà entre els 400 i els 500 euros.

Santi Ovalle

Santi Ovalle

Redactor de la sección de deportes que sigue la información del Futbol Club Barcelona en la Cadena SER....

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00