Últimas noticias Hemeroteca

Viernes, 15 de Noviembre de 2019

Otras localidades

Ros ja és oficialment ambaixador d'Espanya a Andorra

En l'entrega de cartes credencials ha destacat com a reptes l'acompanyament d'Andorra en les negociacions amb la UE i en la celebració de la cimera Iberoamericana el 2020

El nou ambaixador espanyol, Àngel Ros, en el moment del lliurament de les cartes credèncials al copríncep episcopal, Joan Enric Vives, amb la presència de la ministra d'Exteriors, Maria Ubach /

L'acompanyament d'Andorra en les negociacions amb la Unió Europea per l'acord d'associació i la preparació de la cimera Iberoamericana que el 2020 acollirà Andorra, són els dos gran reptes que ha destacat el nou ambaixador espanyol a Andorra, Àngel Ros.

Ros exerceix des d'avui de manera oficial d'ambaixador després d'haver entregat les cartes credencials al copríncep episcopal, Joan Enric Vives.

El nou ambaixador també s'ha referit al futur de l'Aeroport d'Andorra-La Seu i ha assenyalat que està gairebé resolt poder rebre vols de fora de l'espai Schengen amb la instal·lació d'un punt de control. Sobre l'ús del sistema GPS no ha aportat cap novetat. Ha reiterat que s'han de fer les proves i que si tot va bé, i sembla que així és, podria ser una realitat la primavera de l'any que ve.

 

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?