Últimas noticias Hemeroteca

"No sabía que entraba en la operación Neymar hasta que el Barça pagó"

Giva, un dels tres jugadors que van entrar en l'operació, assegura que ningú del club blaugrana es va posar mai en contacte amb ell i ara aspira a rellançar la seva carrera al Badalona

Givanildo Pulgas 'Giva', un dels tres futbolistes pels quals el FC Barcelona va pagar 7,9 milions d'euros dins l'acord pel fitxatge de Neymar l'any 2013, acaba de fitxar pel Badalona. Cinc anys després que el seu nom aparegués a l'operació Neymar, el futbolista arriba de nou a Catalunya amb la il·lusió de tornar a gaudir del futbol. Giva ha passat per nou clubs diferents, entre ells el Llagostera. Giva ha atès a SER Catalunya per explicar com va viure aquell moment.

"Jo no me'n vaig assabentar fins que el Barça havia pagat els diners. Em va trucar el meu representant i em va dir que el Barça havia pagat per tenir un dret preferencial per mi i això em va provocar una gran alegria. Vaig agafar el telèfon després d'un entrenament per parlar amb el meu representant i m'ho van dir, abans jo no en sabia res", assegura Giva, que també explica que "ningú del Barça es va posar mai en contacte amb ell".

Neymar, un amic

"Mantinc la relació amb Neymar, vam parlar fa un any. Per mi és un amic, un noi normal com jo, no una superestrella", explica. "Vaig coincidir un any amb ell i vam gaudir". Sobre un hipotètic traspàs al Madrid diu que això és quelcom que hauran de valorar "el seu pare i ell".

Giva s'ha sincerat confessant que "esperava més de la seva carrera". "Vaig marxar del Santos per problemes amb la direcció per la renovació. Vaig anar al Curitiba i no tenia feeling amb l'entrenador. Després vaig anar al Llagostera i no vaig tenir minuts. Ara estic de nou a Espanya i crec que el Badalona farà bé per la meva carrera". "El Badalona és un equip molt bo i l'objectiu és pujar a segona".

Cinc anys després, Giva ha fitxat pel Badalona i admet a SER Catalunya que mai ningú li va explicar el que va passar fins que el club blaugrana va pagar 2 milions per tenir un dret preferencial per ell. Ara, als escapulats, espera rellançar la seva carrera.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?