Martes, 27 de Octubre de 2020

Otras localidades

Faraons i Ramon Pichot al CaixaForum de Girona

L'equipament cultural desvetlla les grans apostes de la nova temporada: els farons del British Museum de Londres i l'exposició 'Els Quatre Gats a la Maison Rose' de Ramon Pichot

Un dels continguts de la mostra sobre faraons del British Museum

Un dels continguts de la mostra sobre faraons del British Museum / CaixaForum

Els faraons del British Museum de Londres i els colorits quadres del pintor Ramon Pichot són els protagonistes de la nova temporada d'exposicions del CaixaForum Girona que s'allargarà fins a l'agost de l'any que ve.

La temporadala inaugura la mostra "dels Quatre Gats a la Maison Rose" de Ramon Pichot, 53 dibuixos i quadres que mostren tres etapes vitals del pintor: des de la seva fascinació per Cadaqués, els inicis com a pintor a la Barcelona modernista al costat de Casas i Rusiñol i la vida bohèmia a París on es va envoltar de figures com Picasso i des d'on va retretar els patiments a la primera guerra mundial.

A part de pintura, el CaixaForum exposarà els farons del British Museum de Londres, una mostra inèdita per descobrir aquestes figures. Consisteix en 130 peces, entre estàtues, bustos, relleus i joies i permetrà descobrir "els secrets dels faraons" explica Anna Colomer, coordinadora del CaixaForum Girona.

La mostra de pintura de Pichot es pot visitar a partir del 21 de setembre i fins el 20 de gener i els faraons del British estaran exposats entre el febrer i l'agost.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?