Sábado, 31 de Octubre de 2020

Otras localidades

SOS Costa Brava vol compromís dels ajuntaments

La plataforma portarà mocions als ajuntaments que tenen nous projectes urbanístics al litoral per forçar que es posicionin

La roda de premsa de valoració de SOS Costa Brava

La roda de premsa de valoració de SOS Costa Brava / Arxiu

La Plataforma SOS Costa Brava, que agrupa una vintena d'entitats ecologistes, reclama als ajuntaments que es comprometin a protegir el litoral.

Aquesta tardor, portaran mocions a tots els ajuntaments de costa perquè repensin projectes en marxa o previstos en zones sensibles del litoral.

La Plataforma SOS Costa Brava alerta que les obres al litoral estan tornant a créixer de forma desmesurada i critica que els ajuntaments ho permeten sense tenir una planificació de futur de com ha de ser el seu litoral.

Està passant a Pals, Begur, Palamós, Tossa o Lloret diuen i per això, Carol Coll de Sos Costa Brava afirma portaran mocions als ajuntaments perquè donin suport a la plataforma, es comprometin a replantejar els planejaments urbanístics al litoral i així es puguin aturar obres previstes o que ja s'estan tramitant.

També reclamen a la Generalitat que es comprometi en la mateixa mesura i avisen que controlaran tots els projectes i si cal, els portaran als tribunals.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?