Últimas noticias Hemeroteca

Lunes, 14 de Octubre de 2019

Otras localidades

Que no hàgim d'anar a Barcelona

Amb Ernest Benach, expresident del Parlament i el tinent d'alcalde tarragoní Javier Villamayor conversem sobre el model sanitari del Camp de Tarragona i, sobretot, el que ens deparen els pròxims mesos políticament parlant.

Javier Villamayor i Ernest Benach /

 

Som a l’endemà d’una gran manifestació a Barcelona amb motiu de l’11 de setembre i preguntem als nostres convidats d’avui si se senten atrapats en el temps perquè ja és la setena consecutiva.

Amb l’expresident del Parlament de Catalunya i històric d’ERC a Reus i al principat, Ernest Benach i amb el tinent d’alcalde de Tarragona Javier Villamayor, hem volgut obrir un fil de conversa al voltant del que hem après del curs polític passat i com veuen a venir el curs polític que tot just estrenem.

Hem reflexionat sobre fins a quin punt el carrer marca el tempo polític o fins a quin punt la situació actual afecta a l’economia del país en detriment de la qualitat de la sanitat. I de Sanitat han conversat en la recta final d’aquest segon fil de conversa que hem obert al Soroll Camp de Tarragona.

 

 

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?