Domingo, 25 de Octubre de 2020

Otras localidades

La FAPAC veu encara més dificultats per mantenir el servei de menjador el proper curs

L'entitat creu que les AMPA perdran definitivament la gestió si el Ensenyament no fa canvis a l'esborrany del nou decret de menjadors que prioritza les "grans empreses"

La FAPAC alerta que el nou decret de menjadors que redacta Ensenyament no permet a les AMPES mantenir la gestió del servei: La FAPAC veu encara més dificultats per mantenir el servei de menjador el proper curs

Arxiu

La FaPaC critica que l'esborrany del nou decret de menjadors que està preparant el Departament d'Ensenyament no permetrà a les AMPA mantenir la gestió del servei com han fet fins ara.

La presidenta de la FaPaC, Belén Tascón, alerta que si el nou decret surt com està redactat "només seran grans empreses --multinacionals del sector-- les que podran concursar per guanyar el servei de menjador":

Algunes AMPA com la de l'escola Guillem de Montgrí de Torroella ja han perdut la gestió del servei aquest curs i el Consell Comarcal del Baix Empordà l'ha adjudicat a una empresa. Altres AMPA del Gironès i Pla de l'Estany han aconseguit firmar acords amb els seus consells comarcals per allargar la gestió del servei durant aquest curs.

La FaPaC ja ha presentat un escrit al conseller d'Ensenyament per demanar-li canvis en el text del decret que preveuen aprovar en els propers mesos i que ha d'ordenar definitivament el servei del menjador escolar.

Tascón reitera que si s'adjudica a "grans empreses que prioritzen els beneficis per davant de la qualitat" es posa en risc el servei; el menjar i el monitoratge.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?