Sociedad

Madrenas no veu gestos suficients de la subdelegació

L'alcaldessa creu que els gestos serien deixar en llibertat els polítics presos

L'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas / Ràdio Girona

Girona

L'alcaldessa de Girona no considera que la subdelegació del govern de l'Estat hagi rebaixat la tensió retirant-se de processos judicials contra moviments independentistes. Madrenas exigeix a Bramon que rebaixar el to és anar més enllà.

Rebaixar el to és segons l'alcaldessa Marta Madrenas donar ordres perquè s'arxivin les investigacions a 700 alcaldes per l'organització de l'1 d'octubre o treballar per l'alliberament dels polítics presó.

En aquesta mateixa entrevista, Marta Madrenas ha deixat clar que l'Ajuntament continuarà sense convidar a la Policia Nacional i a la Guàrdia Civil als actes de ciutat, fins que demanin perdó per l'1 d'octubre, diu, que si ho fa, diu, "la ciutadania no li perdonaria".

Sobre el Girona - Barça

Marta Madrenas, alcaldessa de Girona

00:31

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000166382/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

L'alcaldessa  va descartar que l'Ajuntament tingui previst demanar compensacions per no jugar-se aquesta partit a Montilivi com tampoc el sector comercial. Diu que estan al costat del Girona.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00