Últimas noticias Hemeroteca

Jueves, 12 de Diciembre de 2019

Otras localidades

El futur sanitari del Camp de Tarragona

Avui obrim un fil de conversa amb una regidora en actiu de Reus i un exalcalde del municipi perquè parlin sobre el present, passat i futur del model sanitari de Reus i del Camp de Tarragona.

Josep Abelló i Noemí Llauradó /

 

Dos persones de Reus, de generacions diferents. L'un amb més experiència a les esquenes, però l'altra ja ha acumulat experiència de nivell en aquest darrer mandat municipal, i repetirà com a candidata a l'examen final que són les eleccions del mes de maig. Els dos d'esquerres, una al govern i en actiu, l'altre des d'un punt de vista més distant, lluny dels focus, representen dos èpoques ben diferents de la ciutat.

Josep Abelló i Noemí Llauradó / Jordi Cartañá

Josep Abelló és exalcalde de Reus, del PSC, i un dels impulsors d'una època en què Reus va ser la capital de la salut no només al Camp de Tarragona, sinó que va expandir el seu model sanitari a l'hospital comarcal de Móra d'Ebre i la resta de la demarcació. Noemí Llauradó és la portaveu d'Esquerra Republicana i presidenta del consell d'administració de l'Hospital Sant Joan, i a qui li ha tocat gestionar la crisis econòmica i una realitat ben diferent a la dels anys vuitanta i noranta.

 

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?