Últimas noticias Hemeroteca

"Les dones tenim més mà esquerra"

Parlem amb la directora d'una cooperativa agrícola, COOPEGO, convençuda que la dona hi pot aportar més que els homes en els llocs d'alta direcció

Després del Dia de la Dona Rural, en La Llavor hem parlat amb Tere Morell, la directora de la Cooperativa de Pego, i està convençuda que en matèria de conciliació, en matèria d'igualtat, queda molt per fer malgrat els evidents avanços socials.

I assenyala a homes i a dones. Als homes els demana que s'aparten, que deixen pas a les dones. I a les dones que s'ho creguen, que ara per ara segueixen elles mateixes, plantejant-se obstacles i menysvalorant-se.

A més, està convençuda que les dones en llocs directius ho fan molt millor que els homes perquè tenen més mà esquerra. No estan tan preocupades de marcar el territori, pensen més en el bé de l'empresa i no tenen problema a l'hora d'ocupar un segon pla, i això a l'hora de resoldre conflictes és un enorme avantatge.

Està convençuda que l'educació és fonamental perquè el problema continua sent de tipus cultural.

A més, en La Llavor

Parlem dels actes de commemoració del 150 aniversari de l'IVIA i de com ha canviat la investigació en aquests anys.

I proposem un pla: la primera jornada de la tòfona en l'Alt Túria. És demà, a Benaixéber, amb una visió transversal: la tòfona pot ser un excel·lent element econòmic impulsor de l'agricultura, l'hostaleria i el turisme d'eixa zona.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?