Últimas noticias Hemeroteca

Martes, 22 de Octubre de 2019

Otras localidades

Per un culturisme natural

Exercici+dieta+suplementnaturals+hores de descans+1 any de constància= primers resultats visibles. Aquesta és la fórmula realista a partir de la qual enfoquem el culturisme al programa d'avui.

Marc Mateo, Giorgio Zeppa i Ramón Castells /

 

Ara fa una setmana i una mica més que es va haver de suspendre a II Copa Euskadi de fisioculturisme i fitnessa Santurtzi (Biscaia. Es va donar el cas que bona part dels participants va abandonar la competició un cop es va saber que s'anaven a realitzar proves antidopatge, segons va informat l'Agència basca Antidopatge. Aquest incident ha posat en evidència una vegada més que al culturisme de competició hi ha moltes ombres encara sobre recursos i metodologia per aconseguir el tamany i volum dels muscles exhibits pels concursants.

Marc Mateo a la Copa catalana iffbb 2015 / Marc Mateo

 Culturisme Natural

Al programa d’avui ens han visitat el Ramón Castells i el Marc Mateo del Faro Fitness de Reus i el Giorgio Zeppa d’Èlit Gym per donar-nos la seva opinió sobre aquest cas però sobretot per incidir en l’ara anomenat “Culturisme Natural”. És una corrent que va creixent que renega de substàncies com la hormona del creixement per obtenir resultats. S’aposta per la recepta de tota la vida: exercici+dieta+suplements naturals i no nocius pel cos. També han volgut remarcar el perill dels efectes secundaris d’utilitzar substàncies que accelerin un procés que demana molt més temps del que imaginem.

Mínim 1 any

Tots tres han coincidit en que els resultats visibles arriben al cap d’un any amb un mínim de 3 dies a la setmana d’exercici intens al gimnàs. Una dieta estricta però equilibrada, suplements naturals com batuts de proteïnes i respectar les 7-8 hores de descans és la fórmula que coincideixen a recomanar. I, sobretot, llencen la crida a que no comprem casos de resultats ràpids perquè segurament no són els més respectuosos per a la nostra salut.

 

 

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?