Últimas noticias Hemeroteca

Jueves, 17 de Octubre de 2019

Otras localidades

PLENO EN EL PARLAMENT PLENO EN EL PARLAMENT Quim Torra comparece en el Parlament para evaluar la situación en Cataluña

Produir cultura i no morir en l'intent

Jordi Batall de Batall Produccions i Daniel Villanueva de l'Escola de Cinema de Reus ens expliquen com es tira endavant una productora cultural al Camp de Tarragona i no es mor en l'intent.

Jordi Freixas i Daniel Villanueva /

 

Jordi Batall aviat assolirà els 30 anys amb la seva productora Batall Produccions. Una empresa iniciada des del romanticisme però també amb els peus a terra. Amb els anys ha anat posant els ous en diversos cistells tal i com explica al Fil de Conversa d'avui. Daniel Villanueva, responsable de l'Escola de Cinema de Reus, aviat farà 5 anys del primer dia d'inauguració del centre. Des de que el curt que van produir va guanyar la Palma d'Or de Cannes i van arribar a la final als millors curtmetratges dels Oscars de Hollywood, des de l'ajuntament de Reus els van fer cants de sirenes per a una nova seu. No ha sigut possible.

Jordi Freixes i Daniel Villanueva a Ràdio Reus / Jordi Cartañá

Amb ambdós empresaris analitzem el concepte d'indústria cultura i quina aplicació pràctica o accidentada té al Camp de Tarragona. Veiem com molts cops es juguen fins el coll de la camisa i que unes vegades es perd i d'altres es guanya. El que sí que mantenen sempre ben amunt és l'ànim de seguir apostant i lluitant pel seu somni.

 

 

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?