Deportes

La FIFA s'oposa al Girona-Barça a Miami

El president de l'organisme, Gianni Infantino, rebutja la idea de Javier Tebas: " Els partits oficials s'han de disputar al propi país"

Getty Images

Barcelona

El Consell de la FIFA s'oposa a que el Girona-Barça del proper 26 de gener es disputi a Miami, tal com el president de la Lliga Javier Tebas pretenia. Des de Ruanda, on s'ha reunit l'òrgan de govern de la institució, el president de la FIFA, Gianni Infantino, ha rebutjat els plans de la Lliga: "El Consell de la FIFA ha tractat el tema, i remarquem que els partits oficials s'han de disputar al propi país. La nostra opinió al respecte és molt clara".

Gianni Infantino s'oposa al Girona-Barça a Miami (26/10/2018)

00:18

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/370RD010000001407725/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Aquesta passada matinada, Javier Tebas s'ha mostrat segur que el partit sí es disputaria a Miami. En declaracions a El Larguero, el president de la Lliga ha assegurat que treballen amb aquesta idea: "Si se pudo jugar la Supercopa de España con la oposición drástica del Sevilla... al final, es la oposición de un club (el Reial Madrid) que no juega en Miami por lo que tampoco tengo que darle tanta importancia".



 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00